În curs de procesare...

Asigurari de CALATORIE

Cere oferta de preturi asigurare calatorie!

Preturi Calatorie

Calculam noi pentru tine!

Te sunam noi!

Asigurarea de Calatorie ( Travel )

Asigurarea de calatorie are ca si scop acoprirea costurilor pentru eventualele tratemente medicale de care poti avea nevoie in perioada in care calatoresti in afara tarii.

Incepand cu anul 2010, iti poti procura un card de sanatate valabil in afara tarii insa acesta nu are aceleasi acoperiri ca si o asigurare de calatorie iar la procurarea acestuia este nevoie sa infrunti vestitele cozi formate la doctoral tau de familie, documente de la locul de munca ce vor avea cu siguranta intarzieri si in final vei constata ca acest card are valabilitate doar de 6 luni.

Solutia cea mai buna si eficienta este sa petreci nu mai mult de 3 minute online pentru a-ti face o asigurare de calatorie online si politele iti vor fi trimise direct in contul tau de e-mail.
Daca te gandesti la costuri ar fi bine sa stii ca o asigurare de calatorie costa in jur de 20lei cu limita de 30.000euro a daunelor acoperite.

Riscuri Acoperite de asigurarile de calatorie

Acoperirile de care beneficiezi la incheierea unei asigurari de calatorie:

Riscurile sunt impartite in mai multe categorii in cazul acestui tip de asigurare. Asigurarea de calatorie dispune de doua categorii si anume:

Standard
In acoperirea standard vei beneficia de : tratament medical, asistenta de urgent, tratament medical dentar de urgenta in limita sumei de 200euro si transport medical de urgent.

Optional
Acoperirea optional este data in functie de compania asigurata si produsul ales. Aici puteti beneficia de : pierderea bagajelor,returnarea sumei platite pe biletele de zbor in cazul anularii calatoriei.

Am dauna, cum procedez?

In cazul in care aveti nenorocul de a avea o problema de sanatate pe durata calatoriei este necesar ca in cel mult 24 ore de la eveniment sa anuntati compania de asigurare sau reprezentantul acesteia la numarul specificat pe polita dumneavoastra.

Dupa contactarea reprezentantului trebuie sa tineti cont de instructiunile companiei de asigurare luand in calcul urmatoarele:

  • De fiecare data solicitati chitantele de justificare a sumelor platite pentru tratament medical atunci cand vi se efectueaza un tratament medical.

  • Pentru a nu avea probleme cand vine vorba de un cost, verificati inainte daca este acceptat sau decontat de catre compania de asigurare

  • La sosirea in tara trebuie sa luati legatura cu compania de asigurare sau agentul dvs. pentru a depune documentele necesare intocmirii dosarului de dauna.